Business Coaching

Business Coaching

Happiness is an inside job

Soms ben je zo druk bezig, dat je te weinig afstemt op hoe het werkelijk met je gaat. Je negeert signalen van je lichaam. Je ziet je werkelijke behoeftes en verlangens over het hoofd, of maakt ze ondergeschikt aan de taken die je te doen hebt. Voor een korte periode kan dit effectief zijn. Op de lange duur zal deze strategie je opbreken.

Niet iedereen is gevoelig voor een overspanning of burn-out, maar er zijn in onze supersnelle prestatiemaatschappij velen die er door geveld raken. Anderen zoeken ´troost´ in verslavingen; heimelijk plezier met een destructief karakter. Het zijn dwaalwegen, je zult er je Geluk niet vinden.

De enige weg naar Geluk is de weg naar binnen. In feite is het simpel. Je bent hier naar de aarde gekomen met een Talent waarvan je wilt uitdelen, en met een Levensles die je wilt leren. Als je die twee helder hebt, kijk je met nieuwe ogen. Dan kun je successen en uitdagingen in je (werkend) leven bezien vanuit een nieuw perspectief. Dat geeft richting. Dat inspireert om aan de slag te gaan met wat er voor jou werk-elijk toe doet.

In dit proces wijs ik je graag de weg. Ik help je jouw Talent en Levensles helder te krijgen, zodat je zicht krijgt op je diepste verlangen. Dat is een groot cadeau. Samen maken we vervolgens een praktische vertaling. Waar sta je nu, waar wil je naartoe groeien, en wat zijn de stappen die je nu kunt zetten.

Vraagje. Ben jij eigenlijk gelukkig in je werk? Zo niet, boek eens een sessie. Het zal je veel opleveren!

Leest u dit als werkgever?

Preventief coachen verkleint de kans op ziekteverzuim en uitval door bijvoorbeeld overspanning of burn-out. Pak situaties van onvrede of disbalans direct aan. Nodig medewerkers uit verantwoordelijk te zijn voor hun mentale en fysieke welzijn op de werkvloer. Bied coaching aan als er in het werkend leven van uw medewerkers situaties zijn die om aandacht vragen. Als bedrijfscoach kom ik snel tot de kern en help ik uw medewerkers vanuit hun kwetsbaarheid krachtige stappen te zetten. Afhankelijk van de vraag en omstandigheden van de coachee, zijn enkele sessies vaak al voldoende voor een nieuwe energie en een andere beleving.

Trajectprijs voor 5 sessies van 1 uur: €750,- exclusief btw.