Gastenboek

Wil je een reactie achterlaten? Schrijf dan wat in mijn gastenboek.

Schrijf iets in dit gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een sterretje zijn verplicht
Je mailadres wordt niet gepubliceerd.
We onthouden ons het recht om je bericht te verwijderen of niet te publiceren.
11 berichten.
Alie Alie uit Kampen schreef op 11/08/2022 om 14:11
Lieve Magrita, bedankt voor onze warme gesprekken, je luisterend oor en de mooie inzichten die je me in deze korte tijd al hebt gegeven. Ik blijf het bijzonder vinden hoe jij recht in mijn ziel kijkt, mij letterlijk aanvoelt en de juiste vragen aan me weet te stellen, waardoor ik mijn diepste verlangen scherp heb gekregen. De eerste hordes zijn genomen, en ik heb er vertrouwen in dat ook de resterende zullen volgen. Heel graag tot ziens, hartelijke groet, Alie
Jose Jose schreef op 16/05/2022 om 11:03
Magrita, laat je meenemen langs een pad van het leven. Wie weet kom je je ziel tegen. “Want de ziel gaat langs alle paden. De ziel wandelt niet langs een lijn, noch groeit zij als riet. De ziel ontplooit zich als een lotus met talloze bloembladen.” Kahlil Gibran “de profeet” Dank je wel lieve Magrita, een aanrader!
Maaike Maaike schreef op 23/04/2022 om 13:18
Magrita is een heel fijn persoon met een heel mooi hart. Ik heb bij haar de zielenmissie gedaan. Ik moet eerlijk toegeven dat is in het begin van sceptisch was, maar dat was zeker niet nodig. Wat Magrita mij in de zielenmissie vertelde verbaasde me enorm. Ik herkende mezelf erin. Ze vertelde me dingen die ik eigenlijk wel wist, maar waar ik me eigenlijk niet bewust van ben of niet wil zien. Door de zielenmissie ben ik bewuster naar mezelf gaan kijken. Ze heeft me een mooie spiegel voorgehouden, waar ik veel mee kan.
Engelien Engelien schreef op 01/03/2022 om 11:09
Magrita is een heel liefdevolle, gevoelige, meedenkende en goede coach – ze kan je echt verder helpen op zielsniveau. Door haar praktische vertaling van wat zij ziet, lukt het om samen een soort van invulling naar je eigen leven te maken.
Margriet Margriet uit Kampen schreef op 25/01/2022 om 23:03
Magrita is een warm persoon waarbij je je al snel op je gemak voelt. Ze stelt goede vragen, waardoor ze je aan het denken zet en de energie weer in je gaat stromen. Daarnaast kan Magrita goed reflecteren, zonder te oordelen, en zijn haar conclusies raak. Hierdoor weet je weer hoe je verder moet. Ze heeft mij persoonlijk begeleid en mijn relatie; toen we de verbinding met elkaar even kwijt waren. Dankzij (afzonderlijke) gesprekken met haar zijn we in rustiger vaarwater gekomen. Pas geleden mocht ik een reading van haar ontvangen. In de reading kon zij punten benoemen die ik alleen mijn man ooit heb gezegd. Het was een hele bijzondere ervaring, die ik iedereen gun. Soms ben je gewoon een tijd zoekende; vooral naar jezelf. Dankzij de reading weet ik wat mijn (levens)doel is. Dit klinkt heel zwaar, maar dat was het juist niet. De reading gaf mij verlichting en rust, doordat ik weet dat ik op de goede weg ben en wat mij te doen staat. Magrita luistert met aandacht en kiest haar woorden zorgvuldig. Mocht je twijfelen of onzeker zijn: dat is echt niet nodig. Neem contact met haar op en ervaar het zelf!
Lex Lex schreef op 30/09/2021 om 08:19
Magrita is een prachtige vrouw met een open intuïtie voor wat er beweegt in de ziel. In het contact voelt ze de kleur van mijn hart direct aan, en heeft ze aandacht voor dieptelagen in mijn ervaring en gevoel, en voor spirituele onderstromen in mijn leven.
Roelien Roelien uit Zutphen schreef op 20/07/2021 om 07:15
Wat een fijne bijzondere ontmoeting op zielsniveau. Magrita raakte een gevoelige snaar bij me en het gesprek heeft me veel gedaan. Ze ‘ziet’ wat er speelt en gaat daar op een liefdevolle manier mee om. Er is op geen enkel moment een oordeel voelbaar. Echt contact waarna ik me lichter voelde.
Sanne Sanne uit Ermelo schreef op 27/05/2021 om 11:21
Ongelooflijk. We hadden een afspraak via zoom. In deze tijd natuurlijk heel gebruikelijk voor vergaderingen enzovoort. Maar voor dit soort gesprekken was deze manier voor mij nieuw. Ik had ook m’n twijfels of het op deze manier wel zou ‘werken’. Nou, ze had me meteen! Direct een gevoelige snaar! Wat bijzonder en wat mooi. Magrita is lief en licht. Direct een warm en veilig gevoel bij haar! Blij dat ik haar mocht ontmoeten. 💚
Carolijn Carolijn schreef op 19/05/2021 om 11:48
Als Magrita op je pad komt, dan is het niet voor niks! Zij komt direct tot de kern. Magrita is niet zweverig. Een geweldige sparringpartner als je klaar bent voor de volgende stap. Ze geeft je precies dat zetje wat jij of je bedrijf nodig hebt/heeft. Next level coaching, professioneel, open en authentiek. Absoluut aan te bevelen.
Jeanet Jeanet schreef op 23/03/2021 om 01:37
Magrita is een prachtmens. Haar kracht zit in het aannemen van wat er is en van daaruit weer liefdevol vertrekken. Daarnaast kent Magrita een soort van wijsheid op zielsniveau. Juist door deze combinatie is het heel prettig om als sensitief mens contact met haar te hebben. Je landt, aardt en laadt op, om daarna weer met nieuwe energie en iets meer wijsheid te vertrekken. Dat is heel fijn!