Particuliere Coaching

1-op-1 Coaching

Ik geloof in dat stralende lichtje in ons dat groeit en groter wordt als we het voeden met datgene waar we echt van houden, blij van worden en warm voor lopen. Ik geloof dat wanneer wij gaan leven vanuit dat licht, we de meest prachtige dingen kunnen neerzetten in de wereld. Dan voelen we ons vreugdevol en verbonden. Dan leven we bewust. Kijken we met compassie om ons heen. Maken we keuzes uit Liefde. Dan weten we ons gedragen. Dan voelen we ons rijk en gezegend en intens dankbaar.

Wat er ook speelt in je leven, als zeer ervaren coach in hart en nieren, ben ik graag een steun in je rug. Het Leven brengt ons waardevolle levenslessen – de burn-out, het verlies, de relatiecrisis, het ongeluk. Niet de tofste gebeurtenissen, wel je grootste kans op groei. Je krijgt de kans jezelf opnieuw uit te vinden – wie ben je écht? Je krijgt ook de kans om naar de stem van je hart te luisteren – wat voel je echt? Daar is werkelijk Geluk te vinden. Dat is het pad van je ziel. Op dat pad wijs ik je graag de weg.

App , bel of mail meteen voor een (online) afspraak. Het gaat je veel opleveren. Een gesprek kost 75 euro per uur en duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.