Spreker

Als spreker inspireert Magrita graag. Ze tilt haar publiek op, en biedt haar toehoorders graag een ander perspectief. Haar kijk op de wereld is opgewekt, verbindend en liefdevol. Haar geloof in mogelijkheden is eindeloos.

Magrita gebruikt haar hart als een radiozender waarop ze afstemt om haar richting te bepalen. Haar ontroerende verhaal en haar aanstekelijke enthousiasme nodigen haar publiek uit het hetzelfde te doen.

Lezing: Kantelpunten Tegenslag? Heb jij even Geluk!

We zijn geneigd ons leven op een logische manier te benaderen. Oorzaak en gevolg, een horizontale lijn. Ingrijpende gebeurtenissen echter, komen vaak onverwacht. Als een verticale lijn. Het blijken vaak kantelpunten in ons leven.

Kantelpunten zijn de momenten, waarop we de kans krijgen van perspectief te wisselen. Een oude jas past ons niet meer. We gaan op zoek naar nieuwe manieren om ons tot de situatie te verhouden. We krijgen de kans om het anders te doen. Iets nieuws uit te proberen. Een nieuw perspectief te kiezen.

Wie het aandurft de stem van het hart te raadplegen, heeft goud in handen. Daar is werkelijk Geluk te vinden. Daar ontstaat magie.

Tijdens deze lezing vertelt Magrita haar levensverhaal. Op lichtvoetige wijze neemt ze je mee op haar zoektocht naar Geluk. Ze inspireert je graag om de kantelpunten in je leven te zien als kansen. De burn-out, het verlies, de relatiecrisis, de diagnose, het ongeluk: het zijn bepaald geen fijne gebeurtenissen; het zijn wél grote kansen op groei.

Na afloop is er uiteraard ruim de tijd om te reageren en met elkaar in gesprek te gaan.

Lezing: Wonderen Bestaan – leven na een dichtbij-de-dood ervaring

Kort na de geboorte van haar oudste dochter, wordt dankzij een spoedeisende hersenoperatie het leven van Magrita gered. In de periode die volgt, wordt zij zich gewaar van een parallel universum, en heeft zij verscheidene spirituele ervaringen. Het leven mag gelééfd worden, is haar credo. En de Liefde is daarbij onze belangrijkste richtingaanwijzer.

Tijdens deze lezing vertelt Magrita haar levensverhaal. Op lichtvoetige wijze neemt ze je mee op haar zoektocht naar Geluk. Ze inspireert je graag om de kantelpunten in je leven te zien als kansen. De burn-out, het verlies, de relatiecrisis, het ongeluk: het zijn bepaald geen fijne gebeurtenissen; het zijn wél grote kansen op groei.

In haar contact met de ongeziene wereld ervaart Magrita dat we er op ons levenspad niet alleen voor staan. Er wordt intens van ons gehouden. Er is steun en hulp beschikbaar. We worden geleid. Tijdens deze lezing zal ze vertellen over de bijzondere maar ook grappige tekens waarmee zij geleid wordt in haar dagelijks leven.

Magrita gelooft dat deze verwondering, dit magische pad, voor iedereen beschikbaar is. Als we er maar om vragen. Vraag om hulp en de ongeziene wereld gaat voor je aan de slag. Verwacht het onverwachte en wees bereid de tekens op je pad te (leren) herkennen.

Na afloop is er uiteraard ruim de tijd om te reageren en met elkaar in gesprek te gaan.